Cafe Pepe
Cafe Pepe

Cafe Pepe

Vendor Review

 1. 5 out of 5

  (Guest)

  Kiitos! Ruoka oli hyvää, maistui kaikille ja sitä oli riittävästi. Helpotusta arkeen, valmista ruokaa kotiovelle :) Tilaamme toistekin!

 2. 0 out of 5

  Pahoittelemme ettei paistettu kuha ole maistunut. Otamme palautteen vastaan ja parannamme annoksia tämän perusteella!

 3. 3 out of 5

  Minusta paistettu kuha ei maistunut, se toiminut lämmitettävänä ruokana. Ruoka oli hivenen rasvaista. Makutottumukset vaikuttavat aina ja näin tällä kertaa.

 4. 5 out of 5

  (Guest)

  Ruokaa riittää hyvin isommassakin perheessä (paitsi salaatitia menisi enemmänkin). Gluteenittomuus iso plussa. Suurin osa ruoista on maistunut koko perheelle, ainoastaan joku tulisempi kalakeitto ei niin lasten mieleen ollut. Tilaan jatkossakin :).

 5. 5 out of 5

  Todella hyvä ja makoisa kasvisruoka vaihtoehto. Maistui jokaiselle!

 6. 5 out of 5

  (Guest)

  Idea ollut todella hyvä. Kiireisessä arjessa usean lapsen kanssa valmis vain lämmitettävä ruoka on ollut pelastaja. Jää kiire pois väkisin kaupassa käynnistä tai ruuan alusta asti valmistamisesta pois. Aika jää näin lapsille sekä kaikilla ollut parempi mieli. Ateria koot ovat isot, jolloin ei tarvitse miettiä jakamista liian tarkkaan ja henkilökohtaisesti huomasin vk ruokalaskuni pienentyneen.

 7. 5 out of 5

  (Guest)

  Todella hyvää ruokaa ja toimitus tuli ajallaan.

 8. 0 out of 5

  Hei! Pahoittelemme että annoksesi on sattunut liian suolaiseksi tällä kerralla. Otamme palautteen talteen ja olemme seuraavalla kerralla tarkkaavaisempia! :) Lähetin sinulle sähköpostilla pienen korvauksen tästä tapahtuneesta kömmähdyksestä. Kiitos paljon palautteestasi!

 9. 3 out of 5

  Ruoka oli muuten hyvää, mutta ehkäpä liian suolaista omaan makuuni. Salaatti oli hyvä, samoin kasvikset.

 10. 5 out of 5

  (Guest)

  Hyvin toimiva idea, kiitos tästä! Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi viidelle hengelle per päivä. Toimitus tuli juuri ajallaan. Varmasti tullaan tilaamaan jatkossakin. Vaihtelua pitsoille ym. noutoruuille. Suosittelen!

 11. 5 out of 5

  Idea vaikuttaa loistavalta! Tällaista vaihtelua kaivataan meidän arkeen varsinkin nyt kun kaikki on työ ja koulupäivät kotona. Ruuan tilaaminen onnistui helposti ja nyt odotellaan miten toimitus onnistuu ja miltä ruoka maistuu! 😊